Book online
58 50 32 33

Hos Vølding Biler Slagelse tilbyder vi skylning af gearkasse

Hvorfor:

Gearkasseolien spiller en essentiel rolle i forhold til din gearkasses helbred. Den sikrer, at det avancerede system af mekaniske dele interagerer optimalt med hinanden. Men med tiden mister olien sin effekt – og så opnår man klart det bedste resultat med en skylning af gearkassen. Når vi foretager en skylning af din gearkasse, gør vi det ved at montere en speciel skyllemaskine, som presser olien rundt i hele systemet. Det sikrer, at al olien bliver skiftet. Og det er netop det, der er den klare fordel ved en skylning. For uden en skylning får man ikke de sidste 30 % af den gamle olie ud. Derfor bliver den gamle olie blandet med den nye olie. Det er ikke helt optimalt.

Ved et konventionelt olieskift kan man ikke skifte al olien. Men hos Vølding Biler Slagelse skifter vi 100 % af olien med vores specielle skyllemaskine. Når al olien bliver skiftet sammen med filteret, kan man virkelig mærke en forskel, ved at gearkassen kører væsentligt bedre. Ydermere mindsker denne metode også nedslidning af anlægget og eventuelle dyre følgeomkostninger.

 

Hvornår trænger din bil til en skylning af gearkassen:

Mange af de største bilfabrikanter anbefaler en skylning af gearkassen efter cirka 50.000 km eller hvert andet år – afhængig af dit årlige kørselsbehov. Desuden kan der opstå problemer med gearskiftet, som muligvis kan afhjælpes af en skylning. Det er dog vigtigt primært at betragte en skylning af gearkassen som en forebyggende behandling, der vil forlænge levetiden af din bil. Hvis du oplever markante symptomer som for eksempel besværligt gearskift eller unaturlige, knasende lyde fra gearkassen, kan det være, at den allerede har taget skade.

En skylning af gearkassen er dog med til at minimere risikoen for, at sådan noget sker, ganske betragteligt. Så kontakt os i dag for at få os til at hjælpe dig med at tage dig bedst muligt af din bil.

 

Vølding Auto Biler tager os både af manuelle gearkasser og automatgear.

 

Kontakt Vølding Biler Slagelse allerede i dag, og få os til at hjælpe dig og din bil.