Book online
58 50 32 33

Serviceeftersyn af bil

Skal du have din bil til serviceeftersyn? Så tag endelig forbi Vølding Biler. Siden 1948 har vi hjulpet utallige kunder med service, vedligeholdelse og reparation af deres bil. Vi bruger altid dele, der matcher fabrikantens kvalitet og krav. Tag en snak med os i dag, og få hjælp hos professionelle mekanikere. Vi servicerer alle bilmærker!

Autoservice siden 1948

Gennem 3 generationer har vores familiedrevne autoværksted opbygget stor erfaring og viden inden for autoservice. I dag har vi 4 dygtige ansatte, der altid stræber for at yde en ekstra indsats, så du bliver tilfreds med resultatet. Vores erfaring udbygges endvidere gennem jævnlige kurser, så vi hele tiden er opdateret på branchens nyeste teknologi og viden.

 

Vi lægger stor vægt på ærlighed og gennemsigtighed, når det kommer til kommunikation med dig. Derfor sørger vi for, at alt bliver dokumenteret, så du kan være sikker på, at dit køretøj er i gode hænder. Med flair for god service og ekspertise stræber vi efter, at levere et tilfredsstillende resultat, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Bevar fabriksgarantien

Hvad enten du har brug for hjælp til en lille eller stor opgave, tager vi gerne en snak med dig. Du får altid et uforpligtende tilbud med en fair pris dertil. Vi sørger for at benytte fabrikantens service- samt tekniske informationer, så din bil med sikkerhed får den rette service. Vores erfarne medarbejdere går i dybden med håndværket og har fokus på selv de mindste detaljer.

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere om vores serviceeftersyn? Tag endelig fat i os. Som en af Slagelses ældste virksomheder tilbyder vi autoservice til fair priser med kort ventetid. Ring på telefon 58 50 32 33, eller send en mail til cv@voelding.dk Du er også mere end velkommen til at besøge vores værksted med central placering i Slagelse.

Vi har åbent mandag-fredag.