Book online
58 50 32 33

Airconditionservice og -reparation

Er din aircondition ved at miste sine evner, trænger systemet til en grundig gennemgang, eller vil du blot forebygge forud for eventuelle fejl og mangler? Uanset hvad er vi friske på at hjælpe. Hos Vølding Biler får du aircondition service fra dygtige fagfolk, der har styr på sit håndværk.

Vedligeholdelse af aircondition

Med tiden taber alle aircondition- og klimaanlæg sin charme. Det kan derfor være en god idé at være på forkant, før der opstår problemer. Vi hjælper bl.a. med påfyldning af kølemiddel, sporemiddel m.m, og sikrer, at alt fungerer, som det skal. Med mere end 70 år i branchen, er vores værksted godt klædt på til enhver opgave. Gennem tre generationer har Vølding Biler udført service, reparation og vedligeholdelse fra vores centrale placering i Slagelse.

 

Vores team bliver løbende videreuddannet i form af kurser, for at følge med på branchens nyeste teknologi og viden i en industri, der konstant udvikler sig. Siden vi blev grundlagt i 1948 har vores mål været at give kunderne god service samt levere et holdbart resultat. Vi hjælper med service og vedligeholdelse af din aircondition uanset bilmærke, model og årgang.

3 års garanti

Som en del af AutoPartner er du sikker på, at arbejdet bliver udført med dine behov i fokus. Vi tilbyder 3 års garanti på alt arbejde, så du trygt kan aflevere din bil hos os. Det er yderst vigtigt for os, at du får en god oplevelse hos os, hvorfor vi gør en ekstra indsats for at lytte til dine ønsker og behov. Med kort ventetid og fair priser har vi mange tilfredse kunder bag os.

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere om vores ydelser vedrørende aircondition? Kontakt os endelig med en kort beskrivelse af din opgave, så giver vi et gratis og helt uforpligtende tilbud. Ring på telefon 58 50 32 33, eller skriv til e-mail cv@voelding.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.