Book online
58 50 32 33

Rudeskift på alle typer biler

Trænger din bil til et rudeskift? Hos Vølding Auto hjælper vi med at skifte ruder, uanset hvilken type, du har brug for. Som en af Slagelses ældste virksomheder har vi stor erfaring med autoservice for alle bilmærker. Vi hjælper med at skifte din bilrude, uanset bilmærke, model og årgang. Med kompetente teknikere og løbende kurser, er vi altid opdateret på de nyeste teknologier og metoder inden for faget. Hvad enten det er for-, side- eller bagrude, du skal have have udskiftet, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud.

Holdbare løsninger siden 1948

Siden 1948 har vores fokus været på at levere holdbare løsninger til bilister i lokalområdet. Vores erfarne mekanikere har udført utallige rudeskift på en lang række forskellige biler. Vi følger altid fabrikantens anbefalinger og bruger reservedele af samme kvalitet. Ofte har vi endda mulighed for at skifte ruden, mens du venter på værkstedet, så din bil hurtigt kan kommer sikkert ud på vejen igen.

 

Med ambitiøse mål og et dygtigt team gør vi altid en ekstra indsats for at levere et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine ønsker og behov. Du er altid mere en velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, før der aftales en tid. Vi går op i at levere løsninger af høj kvalitet til fair priser.

En del af AutoPartner

Som medlem af Dansk Bilbrancheråd er du sikker på, at din bil er i gode hænder hos os. Vi er desuden en del af værkstedskæden AutoPartner, og tilbyder således 3 års garanti på udført arbejde. Heraf sørger vi for at dokumentere alt det, vi hjælper dig med, så du får et grundigt overblik.

Få et tilbud på rudeskift

Fang os på telefon 58 50 32 33, eller send en e-mail til cv@voelding.dk med en kort beskrivelse af din opgave. Så vender vi straks tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi ses hos Vølding Biler.