Book online
58 50 32 33

Reparation af bil og forsikringsskader

Hvis din bil skal til reparation eller serviceres, kan du trygt stole på os. Som dit lokale værksted i Slagelse, har vi hjulpet Danmarks bilister i mere end 70 år. Vi hjælper stort set med alle former for reparationer, og sørger for at arbejdet er dækket af forsikring. Med central placering midt i byen, er vi nemme at finde. Vi har åbent mandag til fredag hver uge.

Fokus på dine behov

Vi sætter stort fokus på at levere et resultat, der opfylder dine ønsker og behov. Derfor gør vi også en ekstra indsats for at give dig en skræddersyet løsning. Siden 1948 har Vølding Biler hjulpet utallige køretøjer med reparation, service, vedligeholdelse og forsikring, hvorfor vi også sætter barren højt for vores arbejde.

 

I forbindelse med forsikringsskader tilbyder vi gratis lånebil, så du trygt kan få dagligdagen til at fungere, mens vi gør din bil køreklar igen. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os vedrørende lånebil.

Medlem af AutoPartner & Dansk Bilbrancheråd

Som en del af AutoPartner kan du være sikker på, at dit køretøj bliver repareret af dygtige mekanikere der har styr på sit håndværk. Vi har ligeledes 3 års garanti på alt udført arbejde, så du trygt kan stole på os. Uanset hvad vi foretager af reparationer, service eller vedligeholdelse bliver det dokumenteret, for at give dig et godt overblik over det udførte arbejde.

 

Vi er også medlem af Dansk Bilbrancheråd, der stiller høje krav til godkendte værksteder, når det kommer til uddannelse, udstyr, lokaler m.m. Ligeledes danner Dansk Bilbrancheråd rammen for løbende efteruddannelse inden for den nyeste teknik.

Kontakt os for et tilbud

Er du interesseret i at høre mere om det, vi kan tilbyde? Så kontakt os endelig med spørgsmål vedrørende reparation, forsikring, service eller andet. Vores kompetente fagfolk sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Ring på telefon 58 50 32 33, eller skriv til e-mail cv@voelding.dk

 

Vi ses hos Vølding Biler!